ÇANAKKALE / LAPSEKİ - Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Okulumuzda tüm sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.Yarışmaya katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzda  Türkiye Uzay Ajansı tarafından ''Ay Yıldızımız  Çok Yakında Uzayda!'' başlığı ile hazırlanan video okulumuz öğrencilerine izletilmiştir.

Ock

Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Ortaokulu olarak en büyük amacımız, bizim okulumuzdan mezun olan her bir öğrencimiz girdikleri her türlü ortamda çevresindekilere gerçekleri, hakkı, adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, sevgiyi, saygıyı, vefayı, hoşgörüyü ve temizliği anlatması; çevresine ışık tutması, hayatı aydınlatması, bizleri daha da ileriye götürmesidir.
                Okulumuzda kalite kültürünü oluşturmak için stratejik plan ekibimizin ve diğer çalışanlarımızın uzun ve yorucu çalışmaları sonucunda eğitim-öğretim faaliyetlerini, insan kaynaklarının kullanımını, kurumsallaşmayı, sosyal faaliyetleri, alt yapıyı, toplumla ilişkileri ve kurumlar arası ilişkileri kapsayan 2019-2023 stratejik planımız hazırlanmış oldu.
                 Bu amaçlar doğrultusunda Stratejik Planımızda belirlenen hedeflerimizi ne ölçüde gerçekleştirdiğimiz, plan dönemi içindeki her yılsonunda gözden geçirilecek ve gereken düzeltmeler yapılarak 2019-2023 stratejik planımızda belirtilen amaç ve hedeflere ulaşmamız kolaylaşacak böylece okulumuzun gelişme ve kurumsallaşma süreçlerine önemli katkılar sağlanacaktır.

Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.